HET DOETINCHEMSE INTRO-FEEST

IEDEREEN IS WELKOM, NIET ALLEEN STUDENTEN

Op donderdag 31 augustus bundelen de Gemeente Doetinchem, Het Graafschap College, Het Zone College, Hogeschool Iselinge én 22-24 Events haar krachten om de eerste editie van Het Doetinchemse Intro-Feest te organiseren!

We pakken groots uit op het festivalterrein van Het Doetinchems Manifest om de studenten van Doetinchem te verbinden met de stad. Samen zetten we Doetinchem op de kaart als studentenstad! 

Bestel snel jouw tickets via onderstaande ticketbutton en check de veelvoorkomende vragen hieronder!

GEEN STUDENT? BESTEL EEN INTRODUCEE TICKET VOOR MAAR €10!

INFO

ALGEMEEN

Het Doetinchemse Intro-Feest vindt plaats op 31 augustus 2023

Het Intro-Feest begint om 19:00 uur en is om 00:00 uur afgelopen.

Het feest vindt plaats op het Festivalterrein van Het Doetinchems Manifest op de Bleek in Doetinchem

TICKETS

Ja, je hebt een ticket nodig om binnen te komen.

Eerstejaars student
Ben je eerstejaars student? Dan krijg je je ticket helemaal gratis. Gebruik je studentnummer als kortingscode, dan worden de ticketkosten verrekend.

Hogere leerjaren
Studenten uit hogere jaren krijgen korting ten opzichte van de introducees. Ben je student uit een hoger leerjaar? Bestel dan een studententicket voor €5,-. Let wel op: bij de ingang moet je aan kunnen tonen dat je student bent aan een van de deelnemende scholen. Dit kan door je studentenpas te laten zien of een screenshot van het Magister. 

Introducees
Introducees zijn ook welkom. Wil je graag met een vriend of vriendin mee, maar studeer je zelf niet aan het Graafschap College, Zone College of Hogeschool Iselinge? Bestel dan een introducee ticket voor €10,-.

Jazeker mag dat! Als je niet studeert aan een van de deelnemende scholen ben je nog steeds welkom, bestel dan een introducee ticket.

Kun je je ticket niet meer vinden? Check altijd eerst even je ongewenst map. Kun je het ticket daar ook niet vinden? Stuur dan een e-mail naar info@doetinchemsmanifest.nl

LEEFTIJD

Zeker! Het Intro-Feest is voor alle MBO- en HBO studenten van ALLE jaren.

Nee, je hoeft geen 18 te zijn om binnen te komen. 

OVERIGE VRAEN

Ja, er zijn lockers aanwezig. Deze kun je ter plaatse bestellen. 

Er wordt geen muntensysteem gehanteerd. Je kunt gewoon pinnen aan de bar!