HET DOETINCHEMS MANIFEST

Locatie – Het Doetinchems Manifest wordt georganiseerd op de Bleek in Doetinchem. Navigatieadres: Wijnbergseweg 1 Doetinchem.

Datum & Tijden – Het Doetinchems Manifest vindt plaats op vrijdag 1 september van 19:00 tot 00:30 uur en op zaterdag 2 september van 14:00 tot 00:00 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

Minimumleeftijd – Voor Het Doetinchems Manifest geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

Kaartverkoop – Na een stormloop tijdens de pre-sale is nu ook de reguliere kaartverkoop begonnen, bestel jouw tickets via de ticketbutton hierboven!

Line up –  We hebben een line-up klaar staan om je vingers bij af te likken! Frenna, Boef, Cynthia Spiering en Vera Grace zijn de headliners, maar ook de rest van de line-up is niet mis! Check hier de hele line-up!

Munten – Munten zijn verleden tijd! Vanaf dit jaar kun je gewoon pinnen aan de bar! Wil je liever contant betalen? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Hiervoor kun je een NFC-kaart bij de ‘contant’ kassa kopen voor €2,-. Deze kaart kun je met contanten opwaarderen. 

Lockers – Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. De lockers kun je ter plaatse bestellen via een QR-code. Je ontvangt dan een mail met het lockernummer en de bijbehorende cijfercode.

Eten & drinken – Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten en drinken op het terrein zelf.

Het Doetinchemse Intro-Feest – Dit jaar trappen we het stadsfeest al op donderdag af met het Doetinchemse Intro-Feest! de Gemeente Doetinchem, Het Graafschap College, Het Zone College, Hogeschool Iselinge én 22-24 Events bundelen haar krachten om 31 augustus de eerste editie van Het Doetinchemse Intro-Feest te organiseren! We pakken groots uit op het festivalterrein van Het Doetinchems Manifest om de studenten van Doetinchem te verbinden met de stad. Samen zetten we Doetinchem op de kaart als studentenstad! Het is niet verplicht om te studeren aan een van de deelnemende scholen, iedereen is welkom. Bekijk hier alle informatie over het intro-feest.