HET DOETINCHEMS MANIFEST

Locatie – Het Doetinchems Manifest wordt georganiseerd op de Bleek in Doetinchem. Navigatieadres: Wijnbergseweg 1 Doetinchem.

Datum & Tijden – Het Doetinchems Manifest vindt plaats op vrijdag 2 september van 20:00 tot 00:30 uur en op zaterdag 3 september van 14:00 tot 00:00 uur. Eenmaal binnen geldt de regel ‘binnen = binnen’. Wees op tijd om een wachtrij te voorkomen.

Minimumleeftijd – Voor Het Doetinchems Manifest geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Het is verplicht om bij de entree een geldig legitimatiebewijs te kunnen aantonen.

Kaartverkoop – De reguliere kaartverkoop voor HDM 2022 start op 24 juni. Wil jij al tickets met korting bestellen voordat de officiële kaartverkoop van start gaat? Meld je dan aan voor de pre-registratie via het formulier onderaan deze pagina. Dan sturen we op 20 juni al de ticketlink door!

Line up –  Check de line up voor Het Doetinchems Manifest hier!

Munten – Tijdens Het Doetinchems Manifest kun je met munten betalen. Deze munten kun je bij de kassa’s of muntautomaten halen. Hier wordt zowel cash als pin geaccepteerd.

Lockers – Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein tegen betaling. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. De lockers kun je ter plaatse bestellen via een QR-code. Je ontvangt dan een mail met het lockernummer en de bijbehorende cijfercode.

Eten & drinken – Het is niet toegestaan om eten & drinken het festivalterrein op te nemen. Wij hebben uiteraard genoeg opties tot eten en drinken op het terrein zelf.